Workshops in Delft

Regelmatig geef ik leuke workshops in Delft. Ik huur hiervoor een keuken waarin we heerlijk de ruimte hebben om te koken en natuurlijk een gezellige ruimte om het lekkers samen op te eten. 

Via de evenementen op Facebook kondig ik ze aan. 
Wil je bij een leuke workshop zijn? 

Meld je dan hieronder aan met de knop: Aanmelden


De thuis workshops

Ben je binnenkort jarig, heb je al een tijdje je vrienden niet bij elkaar gezien of heb je gewoon zin om eens wat nieuwe recepten te ontdekken? Ik werk in verschillende thema's waardoor er variatie in de workshops zit. Erg leuk voor bijvoorbeeld een (vrienden) club wat eens in de zoveel tijd samen komt. Persoonlijke aandacht is belangrijk. Daarom zijn de groepen niet groot, namelijk maximaal 8 personen.

Wat krijg je naast "good vibes", nog meer van Cooking Vibes?

  • Een uitdagend menu met zoveel mogelijk duurzame ingredi├źnten
  • Een heerlijke maar vooral gezellige proeverij
  • De recepten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal vrienden en vriendinnen en reiskosten. Dus stuur de gegevens via het contact formulier en ik neem contact op met een voorstel.Workshops op locatie

Heb je zelf een leuke ruimte voor een workshop? Ik wil graag een kookworkshop verzorgen. Dit doe ik voor minimaal 4 tot maximaal 8 personen (om het gezellig kleinschalig te houden). Ook hiervoor kun je contact opnemen via het contact formulier of via email. 

Zelf zal ik ook workshops organiseren op locaties in de omgeving Delft/Rotterdam/Den Haag. Houd hiervoor de agenda en de Facebook en Instagram pagina's in de gaten om je in te schrijven. 


orlova-maria-1351171-unsplashjpg