Hoi, Ik ben Leonie. Geen chef kok, maar wel gek op koken en een kook(boeken) verzamelaar.  Ik ben opgegroeid in het Midden Oosten en heb daardoor waanzinnige smaken leren kennen.

Ik verbind graag mensen en teams. Dit doe ik ook in mijn vaste baan als consultant in de voedingsmiddelen industrie. En dat wil ik ook met de kookworkshops doen. 

Koken creëert verbinding. Samen koken en samen proeven. Samen koken kan ook een team dichter bij elkaar brengen. Koken heeft ook iets meditatiefs. Je hoofd leeg maken en volle concentratie op de recepten. 

Zelf heb ik veel kookworkshops gevolgd. Ik deed dat vaak alleen en zo kwam ik in gesprek met de meest interessante mensen,en ontmoette ik een van mijn favoriete koks: Yotam Ottolenghi. 

Van het uitproberen van nieuwe recepten samen met vrienden of, juist met nieuwe mensen, kan ik enorm genieten.  Maar ik geniet ook van een middag aan het strand als iedereen weer op weg naar huis is en ik de zon in de zee kan zien zakken.  En ook van onze camper waarmee we graag (met onze dochter) door Europa reizen en ik nieuwe ingrediënten uitprobeer.  Als ik aan het eind van de avond nog kan pingelen aan mijn ukelele, dan maakt dat de dag helemaal goed.  Deze "good vibes" wil ik dan ook doorgeven met de kookworkshops.